Menu

Klachten na niet-aangeboren hersenletsel

 Maar al te vaak komt het voor dat mensen met niet-aangeboren hersenletsel, ook na revalidatie, pas later nieuwe gevolgen daarvan ondervinden. Heeft u concentratieproblemen? Loopt u vast in uw werk of uw relatie? Bent u moe of emotioneel en weet u niet waarom? Als u in het verleden hersenletsel heeft gehad dan zouden uw klachten best weleens daarmee verband kunnen houden.

Inhoud van deze pagina

Hersenletsel Adviesteam

Ons Hersenletsel Adviesteam kan kijken of dat het geval is. U kunt zich via uw huisarts of behandelend specialist aanmelden voor een intakegesprek met ons team. Een revalidatiearts, psycholoog en maatschappelijk werker gaan een dagdeel met u in gesprek en formuleren na een teamoverleg binnen twee weken een behandeladvies met eventueel vervolgtraject.

Informatie voor verwijzers

Via het opnamecoordinator@adelante-zorggroep.nl of Zorgdomein kunt u uw patiënt onder neurologische aandoening hersenen aanmelden voor een consult met ons team. Een revalidatiearts, psycholoog en maatschappelijk werker gaan een dagdeel met de patiënt in gesprek en formuleren na een teamoverleg binnen twee weken een behandeladvies met eventueel vervolgtraject.