Menu

Fietsprogramma Veilig (op)weg met Adelante

Fietsen is een mooie manier om te blijven bewegen. Dat is belangrijk voor een goede gezondheid en zelfredzaamheid. En zeker tegenwoordig is er voor iedereen wel een geschikte fiets te vinden. Maar waar begint u? Met haar fietsprogramma kan Adelante u veilig (op)weg helpen. Let op: dit programma wordt aangeboden tussen 1 april en 1 oktober.

Inhoud van deze pagina

In vijf sessies van een half uur leren onze deskundige bewegingsagogen u (weer) vertrouwen te krijgen in deelname aan het verkeer. U begint met een startgesprek waar wij ingaan op uw hulpvraag, het instellen van de fiets en een verkeerscheck. Aansluitend krijgt u in vier weken vier praktijklessen van dertig minuten waarin wij stapsgewijs toewerken naar verkeersdeelname.

Weet u nog niet welke fiets voor u geschikt is? Geen probleem! Adelante heeft verschillende soorten zoals standaardfietsen, tandemfietsen, aangepaste fietsen, e-bikes en (elektrische) driewielfietsen. Die kunt u eventueel tijdens de praktijklessen uitproberen. En heeft u al een eigen fiets, dan gaan wij natuurlijk daarmee aan de slag.

Klik hier voor het maken van een afspraak. 

Blijf in beweging, kom fietsen!