Menu

Extra faciliteiten

Adelante biedt extra faciliteiten voor cliënten, familieleden, buurtbewoners, medewerkers van Adelante en andere geïnteresseerden. Zo zijn er professionele sportfaciliteiten (zwembad en fitnessruimtes) en is er zelfs een kinderdagverblijf in Hoensbroek. Daarnaast bieden we in zowel Hoensbroek als in Valkenburg extra activiteiten aan op het gebied van vrijetijdsbesteding.

Inhoud van deze pagina

Adelante Sport & Bewegen

Bij Adelante Sport & Bewegen staat een goed evenwicht tussen sport, bewegen en ontspanning centraal. Dit evenwicht is voor iedereen erg belangrijk. Wie geregeld bezig is met sporten en bewegen, voelt zich fitter. Sport & bewegen in Hoensbroek biedt een unieke combinatie van sport- en bewegingsfaciliteiten. Kijk voor meer informatie bij Sport & Bewegen.

Kinderdagverblijf de Bereboot in Hoensbroek

Kinderdagverblijf de Bereboot biedt al meer dan 25 jaar professionele kinderopvang aan alle kinderen tussen 0 en 4 jaar. Ook voor kinderen van patiënten: terwijl u therapie volgt bij Adelante verzorgt het kinderdagverblijf uw kinderen. Kijk voor meer informatie op de website van kinderdagverblijf de Bereboot.

Vrijetijdsbesteding in Valkenburg

Opgroeien, revalideren, naar school gaan: het is vaak hard werken. Daarom is er bij Adelante ook volop ruimte voor ontspanning en plezier. In de prachtige, heuvelachtige omgeving van onze locatie in Valkenburg organiseren wij allerlei leuke activiteiten en zijn er tal van mogelijkheden. Niet alleen voor de kinderen maar voor het hele gezin. Kijk voor meer informatie bij vrijetijdsbesteding.

Restaurant de Oase

In 'De Oase' in Hoensbroek kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers terecht voor een ontbijt, lunch of diner, of gewoon een kopje koffie. Het restaurant bevindt zich op de begane grond bij de hoofdentree.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 8.30 uur - 20.00 uur
Vrijdag 8.30 uur - 19.30 uur
Zaterdag en zondag 14.30 uur - 19.30 uur


Assortiment

In de Oase wordt dagelijks een standaardassortiment aangeboden bestaande uit onder andere broodjes, beleg, melkproducten, salades, soep, diverse koude en warme dranken, vlaai, gebak en snoepgoed.

Ook kunt u op doordeweekse dagen in de Oase terecht voor een warm lunchgerecht (rond 12.00 uur) en een warme maaltijd (rond 17.00 uur).

Stiltecentrum

Adelante heeft een eigen stiltecentrum, waar u te allen tijde een momentje voor uzelf kunt nemen. U vindt het stiltecentrum als u rechtslangs de ontvangstbalie loopt, langs De Oase en de liften richting beddenhuis, aan uw rechterzijde. 

Parkeren

Als bezoeker van Adelante in Hoensbroek kunt u uw auto gratis parkeren op het grote parkeerterrein buiten de slagboom. U vindt dit parkeerterrein direct rechts bij aankomst op het terrein van Adelante.

Brengt u een patiënt die slecht ter been is naar de revalidatiedagbehandeling?  Dan kunt u gratis parkeren op het terrein van Adelante (u moet zich wel even melden bij de slagbomen). Van de betreffende afdeling verneemt u het nummer van de parkeerplaats.

 

Draadloos internet (Wi-Fi)

Alle cliënten en bezoekers van Adelante kunnen in de openbare ruimten op alle locaties gebruik maken van het draadloze netwerk ‘Adelante-Gasten’. Met uw laptop, iPad of smartphone heeft u gratis toegang tot dit netwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw e-mail bekijken en websites bezoeken. Voor toegang dient u de gebruiksvoorwaarden te accepteren.

Huurders

Op het terrein van Adelante zijn de volgende organisaties gevestigd die een ruimte huren van Adelante:

Locatie Hoensbroek:

Winnock

Philadelphia

Beter Horen

Orthopedie Limburg

Psychotherapie Peeters

Hanssen Footcare

Livit Orthopedie B.B.

Cicero zorggroep Bezoektijden de Eik:15.00-17.00 uur en 18.00-20.30 uur

Novizorg

Co-eur (Zorg van de Zaak)

Achmea Vitale (onderdeel van Zorg voor de Zaak)

Specialisten Expertise Centrum

Medisch Centrum Hoensbroeck

Kliniek Mosaderma

Cura Clinic

Syrolab

Mitralis

Ortho-technics 

Bloedafname Zuyderland

Bij Adelante in Hoensbroek bestaat de mogelijkheid tot bloedprikken. In verband met corona dient u hiervoor een afspraak te maken.

Deze afspraak kunt u maken via: https://zuyderland.prikafspraak.nl/

of indien dit niet mogelijk is, telefonisch via: 088-4594265 op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur.

 

Locatie Valkenburg:

Seminarium voor Orthopedagogiek Zuidoost Nederland