Menu

Onderwijs

Kom studeren in de zorg bij Adelante. Wij hebben een boeiende leeromgeving voor onder meer artsen in opleiding.

Inhoud van deze pagina

Studeren in de zorg met onderwijs van Adelante

 

Op zoek naar een plek waar je kunt studeren in de zorg? U kunt terecht bij Adelante. Voor een opleiding tot arts of andere zorgexpert dankzij ons onderwijs in de revalidatiezorg. Met ons kenniscentrum en diverse samenwerkingsverbanden zijn wij een belangrijke aanbieder van zorgonderwijs in Limburg.

 

Doelgroep

 

Zo is de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) van Maastricht UMC een van de onderwijspartners van revalidatiecentrum Adelante. Hierdoor kunnen studenten van de opleidingen Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen bij ons terecht voor onderwijs in de zorg.

Op verschillende locaties stelt Adelante een boeiende leeromgeving beschikbaar voor coassistenten. Ook bieden wij stagemogelijkheden aan huisartsen, AVG-artsen (Arts Verstandelijk Gehandicapten), bedrijfsartsen en verpleeghuisartsen in opleiding.

Meer weten over het onderwijs in de revalidatiezorg van Adelante? Neem contact met ons op!

 

Stage lopen bij het Adelante

 

Wil jij stage lopen bij het Adelante? Wij zijn altijd op zoek naar leergierige, gedreven en enthousiaste studenten. Voor meer informatie kun je reageren via ons systeem. Een stage bij Adelante betekent dagelijks het enthousiasme en de gedrevenheid ervaren van vele collega's en je kennis en kunnen optimaal inzetten om samen met ons het beste uit jezelf te halen.   

 

M-ZIC stageconcept
Sinds 2017 is Adelante in nauwe samenwerking met Zuyd gestart met een stageconcept dat werd ontwikkeld binnen de klinische revalidatie: het M-ZIC. Met het inrichten van een krachtige interdisciplinaire leer-, werk- en zorgomgeving, krijgen professionals en stagiaires van diverse opleidingen de kans om samen te werken in de zorgpraktijk. Lees alles over M-ZIC in deze brochure.

MZIC