Menu

Intensieve 24 uurs Kindzorg

Professionals van Adelante kijken samen met ouders wat er in de thuissituatie nodig is. Ondertussen wordt hun zieke kind 24 uur per dag door veilige zorg omringd.

De Valkhorst

Ouders verzorgen hun zieke kind natuurlijk het liefst thuis. Als dat om welke reden dan ook even niet mogelijk is, staat De Valkhorst voor ze klaar. Hier kriigen ouders de handelingen geleerd die thuis nodig zijn voor de verzorging van hun kind. Bijvoorbeeld bij het leren omgaan met sondevoeding of nieuwe medicatie. De Valkhorst is tevens een goede oplossing voor ouders die door de intensieve zorg voor hun kind tijdelijk overbelast zijn geraakt. Zij kunnen thuis op adem komen, doordat de Valkhorst alle zorg uit handen neemt.

Samenwerking

Mede dankzij samenwerking met andere zorgorganisaties kan Adelante deze intensieve zorg op maat leveren. Samen met de ouders en de hoofdbehandelaar uit het ziekenhuis wordt gekeken welke zorg noodzakelijk en veilig is in de thuissituatie. En of er behoefte is aan 24-uurs verpleegkundige zorg of enkel aan dagopvang. Bij de Valkhorst krijgen alle kinderen gespecialiseerde zorg in een professionele omgeving. “In een mooie, groene omgeving waar ze contact kunnen hebben met leeftijdgenootjes en wij de kinderen ondanks hun ziekte kind willen laten zijn.”