Menu

Medewerkers vertellen in de rubriek ‘Ik geef het stokje door’

29 juli 2021

In de rubriek ‘Ik geef het stokje door’ willen we je kennis laten maken met medewerkers van Adelante. Lees meer over de verscheidenheid aan mensen én functies bij al onze locaties. Regelmatig lees je het verhaal van een medewerker die vervolgens het stokje doorgeeft aan een collega.

Deze keer is Melissa Eggen aan het woord. Zij is medisch secretaresse bij Adelante.

​​​

“Hallo! Ik ben Melissa, 24 jaar oud en woon in het rustige Voerendaal. Ik ben werkzaam als medische secretaresse van Cluster 3 binnen de volwassenrevalidatie. In het dagelijks leven ben ik een ontzettend actief persoon. Ik ben het liefst met sport zelf bezig en ook welke voeding het beste is voor verschillende sportprestaties. Ik breng dus graag tijd door in de sportschool of nog liever op het volleybalveld! Verder vind ik het heerlijk om met mijn hond door de bossen te wandelen. Mocht je me ook in de sportschool niet kunnen vinden, dan is er hopelijk een festival in de buurt. Een feestje ben ik namelijk altijd voor in!

In 2016 ben ik begonnen als stagiaire op het secretariaat Hersenletsel & Neurologie. Dit was mijn eindstage van mijn opleiding. Dit was zo goed bevallen dat ik meteen een contract kreeg. 5 Jaar later werk ik nog steeds met alle plezier voor dit cluster. Als medische secretaresse ben ik eigenlijk de rechterhand voor de arts. Als secretaresse ondersteun je de arts in (administratieve) taken en zorg je ervoor dat zij zo optimaal en efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. Je beheert de agenda’s van de artsen van ons cluster en zorgt ervoor dat zij informatie op tijd ontvangen. Al met al is dus goede communicatie belangrijk en draag je bij aan goed teamwork. In mijn huidige functie heb ik vooral geleerd om stevig in mijn schoenen te staan en nog efficiënter te werk te gaan. Er ligt veel verantwoordelijkheid op jouw bordje, dus wordt er ook veel van je verwacht. Efficiënt en effectief werken vind ik als secretaresse erg belangrijk.

De collega’s, artsen en behandelaren van het cluster maken dat het werken bij Adelante voor mij heel leuk is. Er hangt een prettige sfeer onderling. Ik krijg veel waardering vanuit het team. Ook om veel patiënten zo vooruit te zien gaan, motiveert om door te blijven gaan.

Als ik Adelante moet beschrijven in drie woorden wat mij trots maakt: inzet, samenwerking, professionaliteit. Hoe het hele team samenwerkt om een doel van een patiënt te behalen is heel mooi om te zien.

Ik haal het beste uit mezelf door te leren uit elke situatie die zich voordoet. Ook ga ik graag nieuwe uitdagingen aan en probeer ik soms kritisch te zijn op mezelf zodat ik als persoon kan groeien.

Klik hier voor overige verhalen van medewerkers.

<toon alle berichten