Menu

Locatie Valkenburg t/m einde van de zomervakantie gesloten

15 juli 2021

Door de overstromingen van de Geul heeft Adelante woensdagavond 14 juli besloten om de locatie in Valkenburg aan de Geul te ontruimen.

De kinderen van de klinische kinderrevalidatie Valkhorst en woonvorm de Raesdonck zijn gisteren geëvacueerd. Sommige kinderen konden naar huis en sommige kinderen worden in locatie Hoensbroek opgevangen.

In Valkenburg bevindt zich ook de kinderrevalidatie en onze school voor speciaal onderwijs. In verband met de enorme schade aan het gebouw en het terrein zal de locatie tot en met einde van de zomervakantie gesloten blijven. 

Alle activiteiten die komende week op ons terrein gepland waren kunnen daardoor niet doorgaan, we zoeken hiervoor andere alternatieve locaties. Zodra hier meer duidelijkheid over is, worden betrokkenen op de hoogte gesteld. Waar mogelijk zullen we behandeling digitaal aanbieden.

Waterstand woensdagavond 14 juli 2021 

<toon alle berichten