Menu

Programma eindsymposium i2-CoRT 20 april 2021

15 maart 2021

​​​​​​​Op dinsdag 20 april organiseert het i2-CoRT consortium (www.i2-CoRT.eu), onder leiding van Adelante, het online eindsymposium met als titel “Innovation and implementation of complex rehabilitation technology: state-of-the-art, ideas and solutions.”

Revalidatietechnologie, zoals robots, sensoren, nieuwe materialen maar ook nieuwe productieprocessen, kan de revalidatiebehandeling van patiënten op vele manieren ondersteunen. 

Het Euregionale netwerk i2-CoRT heeft als doel innovatie en implementatie van complexe revalidatietechnologie te bevorderen en versnellen. Dit gebeurt met ondersteuning van de Interreg Euregio Maas-Rijn (www.Interregemr.eu). Tijdens het symposium presenteren klinische experts, organisaties en onderzoekers de laatste ideeën, ontwikkelingen en producten op het gebied van revalidatietechnologie.

De projectpartners nodigen iedereen van harte uit voor een dit online symposium over state-of-the-art ideeën en oplossingen met betrekking tot innovatie en implementatie van complexe revalidatietechnologie.

Programma
​​​​​​​Lees meer informatie in het gedetailleerd programma van het symposium.   


Aanmelden
Aanmelden voor het symposium kan via https://www.i2-cort.eu/i2-cort-symposium-2021-registration/ 


Deelname aan het symposium is gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk. Na registratie ontvangt u een link die toegang tot het symposium geeft.

<toon alle berichten