Menu

Elk kunstwerk is uniek, elk mens is uniek

10 december 2021

Dyon Scheijen is naast zijn werk als klinisch fysicus–audioloog bij Adelante ook kunstenaar. Deze combinatie levert unieke kunstwerken op! In zijn abstracte werken gebruikt hij duurzame materialen zoals akoestisch absorberend wol.

In de december uitgave van Earline magazine gaat Dyon dieper in op duurzaamheid. “Duurzaam vind ik ook het gesprek over kunst. Mijn kunstwerken zijn heel regelmatig de kapstok voor een gesprek over slechthorendheid. Je kunt pas een gesprek hebben, als je ook goed kunt horen. Elk kunstwerk is uniek, elk mens is uniek. Elke man en vrouw die ik in mijn stoel als klinisch fysicus-audioloog heb zitten. Soms complex, soms niet. Hij of zij wil gehoord worden. Ik bied een luisterend oor”.

Lees het volledige artikel: Duurzaam volgens Dyon’.

Lees ook de column van Dyon in Earline en zijn ervaringen als kunstenaar: ‘De kunst van het horen’.

<toon alle berichten