Menu

Adelante 3x in de media

17 augustus 2020

De afgelopen dagen verscheen Adelante diverse keren in de media. De artikelen in Volkskrant en Limburger als ook de reportage in de NRC waren allen coronagerelateerd en laten diverse  medewerkers van Adelante aan het woord evenals een aantal revalidanten.

Vrijdag in de Volkskrant een groot artikel waarin onder andere onze revalidatiearts en hoogleraar Jeanine Verbunt aan het woord kwam over de aanpak van aanhoudende vermoeidheid bij ex-covid-patiënten. 

Zaterdag besteedde de NRC in een reportage van maar liefst vier pagina's aandacht aan onze corona-afdeling. De journalist volgde een aantal maanden drie coronarevalidanten en vijf medewerkers van Adelante. 

In de Limburger stond zaterdag een interview met onze coronapsycholoog Marianne van der Zijden over de mentale gevolgen van corona bij ex-ic-patiënten en hun naasten.

<toon alle berichten