Menu

Medewerkers vertellen in de rubriek 'Ik geef het stokje door'

5 juni 2020

In de rubriek ‘Ik geef het stokje door’ willen we je kennis laten maken met medewerkers van Adelante. Lees meer over de verscheidenheid aan mensen én functies bij al onze locaties. Maandelijks lees je het verhaal van een medewerker die vervolgens het stokje doorgeeft aan een collega.

Deze maand is er een nieuwe medewerker aan het woord. Demi gaat als junior HR adviseur de werving & selectie van Adelante overnemen, deze kans grijpt ze graag aan om zich voor te stellen aan jullie!

🌞 Mijn naam is Demi van Tussenbroek. Ik ben sinds deze week werkzaam bij Adelante als Junior HR-adviseur op de locatie in Hoensbroek. 🌞

Na vijf jaar werkzaam geweest te zijn in de uitzendbranche werd het tijd voor een nieuwe stap!
Toen ik de vacature van Adelante voorbij zag komen was ik direct enthousiast over de functie. Waarom dan Adelante? Zorg is ontzettend belangrijk en ik wil graag toch op een manier mijn steentje bijdragen hieraan. Ook had ik goede verhalen gehoord over de organisatie dus de stap om te solliciteren was al snel gezet.
Na twee ontzettend leuke gesprekken was ik direct enthousiast en hoopte ik dat ik bij deze club mocht aansluiten…. Zoals je leest is dit gelukt 🙂.

Ik kijk er ontzettend naar uit om deze mooie organisatie te leren kennen en hopelijk veel mensen de kans te bieden om zich aan te sluiten bij Adelante.

Adelante betekent ‘vooruit!’ in het Spaans en daar is de missie van Adelante op gebaseerd: cliënt, medewerker, organisatie, haal het beste uit jezelf! En laat Spanje nu mijn favoriete zomerbestemming zijn.

<toon alle berichten