Menu

Jaarbeeld 2019

9 juni 2020

Ondanks deze roerige tijden willen we graag nog even terugblikken op 2019. Een jubileumjaar waarin we belangrijke stappen hebben gezet om Adelante wendbaarder en meer toekomstbestendig te maken.

We zijn aan de slag gegaan met een nieuwe besturingsfilosofie en hebben een start gemaakt met het bespreken en beschrijven van een nieuwe (strategische) meerjarenkoers. Maar wie had ooit gedacht dat we in deze huidige werkelijkheid zouden belanden. De Coronacrisis heeft ook bij Adelante haar sporen achtergelaten. Maar zoals altijd halen we het beste uit onszelf en gaan gestaag door met waar we goed in zijn. Eind van dit jaar maken we de balans op en zal de meerjarenkoers zijn definitieve vorm krijgen. Samen vooruit, Adelante!

Henri Plagge & Yvette van Horn

Raad van Bestuur

 

jaarbeeld 2019

 

<toon alle berichten