Menu

Adelante Arbeid - Gezond omgaan met stress

4 februari 2020

Werknemers in Nederland hebben steeds meer last van stressgerelateerde klachten. Naast werk kunnen ook privéomstandigheden en maatschappelijke factoren een rol spelen.

Als een medewerker hierdoor uitvalt, heeft dit echter ook altijd gevolgen voor de werkgever. Daarom heeft Adelante Arbeid in samenwerking met het landelijke netwerk Vroege Interventie de arbeidstraining Gezond omgaan met stress ontwikkeld. In deze multidisciplinaire training krijgt de werknemer door coaching inzicht in het samenspel tussen gedrag, prestaties en (verzuim van) werk. Ook wordt de mentale en fysieke belastbaarheid getraind zodat hij of zij weer gezond en vitaal aan de slag kan!

Meer informatie en aanmelden: https://bit.ly/3bghfqT

<toon alle berichten