Menu

Een beter herstel van corona

17 december 2020

Wij hopen dat u en uw dierbaren in dit ‘coronajaar’ zo min mogelijk zijn geraakt door het virus. 2021 brengt ons waarschijnlijk een betrouwbaar vaccin. Maar hoe gaan we na de crisis verder met ons leven? De Universiteit Maastricht werkt onder meer aan onderzoek en maatschappelijke initiatieven om onze samenleving gezonder en beter te maken. Het Universiteitsfonds Limburg/SWOL biedt daarbij ondersteuning, maar ook uw hulp is absoluut onmisbaar!

Een groot deel van de mensen die corona hebben gehad, houdt er fysieke en mentale klachten aan over.

Professor Jeanine Verbunt, werkzaam voor de vakgroep Revalidatiegeneeskunde, wil een digitaal ‘corona-nazorginstrument’ ontwikkelen, waarmee huisartsen eenvoudig en snel de best passende nazorg kunnen bepalen. Zo komen voormalige coronapatiënten sneller op de juiste plaats voor hun nazorg, worden ze sneller de oude en is er meer ruimte voor overige zorg.

Een win-win-winsituatie dus; draagt u ook bij? Klik hier of scan de QR code:

<toon alle berichten