Menu

Draag een mondmasker in publieke ruimtes Adelante

6 oktober 2020

In het belang van ieders gezondheid en veiligheid is vanaf 7 oktober het dragen van een mondmasker binnen de publieke ruimtes van Adelante voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Dit geldt dus ook voor patiënten, begeleiders en bezoekers.

 

 

Wij vragen patiënten, begeleiders en bezoekers zelf zorg te dragen voor een mondneusmasker.

 

Het dragen van mondmaskers geldt voor iedereen vanaf 13 jaar binnen Adelante, dus ook patiënten, begeleiders en bezoekers. Ook bezoekers op de verpleegafdelingen dienen vanaf 7 oktober een mondmasker te dragen. Voor klinische patiënten geldt dat zij op de eigen kamer geen mondmasker hoeven te dragen, tenzij hiervoor een medische reden is.

Deze mondmaskers dienen te worden gedragen in alle openbare ruimtes en gangen, zoals de centrale hal, de wachtruimtes en het restaurant.

Het dragen van mondmaskers geldt voor alle locaties van Adelante. In de ziekenhuizen gelden de regels van het desbetreffende ziekenhuis

Uitgezonderd zijn alle leerlingen van onze scholen (ook het voortgezet onderwijs) in de schoolgebouwen. Gezien hun specifieke situatie dragen zij geen mondmaskers.

 

Ook de medewerkers van Adelante dragen een mondmasker in de openbare ruimtes en gangen.

 

Lees meer informatie over alle coronamaatregelen binnen Adelante.

<toon alle berichten