Menu

Adelante medewerkers vertellen in de rubriek 'Ik geef het stokje door'

6 januari 2020

In de rubriek ‘Ik geef het stokje door’ willen we je kennis laten maken met medewerkers van Adelante. Lees meer over de verscheidenheid aan mensen én functies bij al onze locaties.

Maandelijks lees je hier het verhaal van een medewerker die vervolgens het stokje doorgeeft aan een collega. Deze keer is Timme van de Leemput aan het woord.

"Mijn naam is Timme van de Leemput, 32 jaar oud. Samen met mijn man Wout woon ik in Wijnandsrade. Voor mijn studie heb ik een paar jaar in Utrecht op kamers gewoond en als au pair in Engeland (waar ik me tussen de heuvels ook erg thuis voelde) maar in Limburg ben ik echt op mijn plek.

 

Gedurende het hele jaar ben ik druk met carnaval. Ik ben betrokken bij de organisatie van de kindercarnaval en de prinsenproclamatie in Hoensbroek. Net als vorig jaar sta ik dit jaar op de bühne tijdens ‘Het spel rond de Prins’.
Ik ga er graag op uit en vind het leuk om te wandelen, een stad te bezoeken of een avondje naar het theater te gaan.

 

Sinds 2015 ben ik als orthodidactisch medewerker werkzaam voor Adelante, Audiologie & Communicatie. In september 2019 ben ik gestart als lid van de ondernemingsraad van Adelante. Na de Pabo heb ik de studie Onderwijskunde gevolgd. Na mijn afstuderen heb ik op veel verschillende plekken binnen het onderwijs gewerkt, voornamelijk als leerkracht maar ook als intern begeleider en projectmedewerkster.
Als orthodidactisch medewerker doe ik onderzoek naar lees- en spellingsproblemen bij kinderen en volwassenen. De samenwerking binnen ons multidisciplinaire team vind ik erg inspirerend. Ik vind het leuk om te werken met kinderen en ook uit het contact met ouders en scholen haal ik veel voldoening. Het formuleren van passende adviezen voor thuis en binnen het onderwijs is nog steeds uitdagend. Ik vind het belangrijk om te komen tot een advies dat kinderen, ouders en leerkrachten (weer) vertrouwen geeft in de toekomst.

Als lid van de ondernemingsraad leer ik de organisatie Adelante beter kennen. Ik vind het mooi om de betrokkenheid van medewerkers te zien, de wil om cliënten vooruit te helpen.
Binnen ons team heerst een goede sfeer en heb ik een fijn contact met mijn naaste collega’s. Ik werk graag bij Adelante en kom met plezier naar mijn werk.

Ik geef het stokje door aan Colette Nijssen, secretaresse Revalidatie Volwassenen VieCuri."

 

<toon alle berichten