Menu

Adelante hoofdsponsor van Adelante on Wheels

8 januari 2020

Op 8 januari 2020 heeft Adelante een sponsorcontract ondertekend met Adelante on Wheels. Hierin zijn heldere afspraken en wederzijdse verplichtingen opgenomen voor de komende periode van drie jaar.

In het afgelopen jaar hebben Adelante en Adelante on Wheels samen toegewerkt naar verbeterde afspraken over de onderlinge samenwerking. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een sponsorcontract met Adelante. In het contract is vastgelegd dat Adelante faciliteiten beschikbaar stelt zoals vergaderruimte, wielerbaan en trainingsruimte. Bovendien kan Adelante on Wheels bij speciale evenementen gebruik maken van handbikes van Adelante en betaalt Adelante de verenigingskleding.

Adelante on Wheels (AoW) is een vereniging voor paracycling, ook wel aangepast wielrennen genoemd. Leden van AoW mogen deelnemen aan de trainingen zoals die door medewerkers van Adelante voor het Handbikebattleteam worden georganiseerd. De Handbikebattle is één van de jaarlijkse evenementen die wordt georganiseerd evenals de Adelante Challenge.

Kijk voor meer informatie op https://adelanteonwheels.eu/index.php/nl/.

<toon alle berichten