Menu

Open training paraklimmen - Klimmen is voor iedereen!

26 augustus 2019

Soms aangepast, soms met meer begeleiding, voor jong en oud, groot en klein én voor mensen met een (fysieke) beperking.

Ben jij iemand met een fysieke beperking en wil je kennis maken met Paraklimmen?  Dan kun je op woensdag 11 september van 15.00-17.00 bij IVY-Climbing  te Sittard samen trainen met het Nederlands team Paraklimmen  om te kijken of klimmen en trainen iets voor jou  is.

Aanmelden kan via het digitale formulier.

Bij voldoende deelnemers zal er nog een open training volgen. Vergeet niet alvast 9 november in je agenda te noteren, dan zal bij IVY-Climbing het Open NK Paraklimmen plaatsvinden!

De open training Paraklimmen is de eerste in een reeks van clinics die wordt georganiseerd in de Westelijke Mijnstreek met als doel meer mensen met een beperking aan in beweging te krijgen. Deze clinic wordt georganiseerd door het Trainingscentrum Aangepast Sporten (TAS), Sportlandgoed de Haamen, IVY-Climbing en de regioconsulent Iedereen Kan Sporten (IKS) Westelijke Mijnstreek in samenwerking met de Nederlands Klim- en Bergsport Vereniging.

Open training paraklimmen

<toon alle berichten