Menu

Brief aan de juffen van Adelante Contigo: ‘Voor altijd een plekje in ons hart’

15 augustus 2019

We ontvingen deze prachtige brief van Emma en de ouders van Emma voor de juffen van Adelante Contigo. Dank jullie wel voor deze mooie woorden!

Voor altijd een plekje in ons hart

4½  jaar geleden werd onze dochter Emma 3 maanden te vroeg geboren. Na een verblijf van bijna een half jaar in het ziekenhuis, kwam ze eindelijk thuis. Ze kwam thuis met sondevoeding en een monitor om haar goed in de gaten te houden.

Reguliere kinderopvang was daardoor niet mogelijk. Na een lange zoektocht kwamen we terecht bij Adelante Contigo in Kerkrade.

Op 11 april 2016  ging ze voor de allereerste keer en nu bijna 3,5 jaar later is het tijd voor een nieuw avontuur …… de basisschool.

Al 2 keer eerder gaven wij op de website en adelante magazine een klein kijkje in ons leven. Nu willen we via deze weg  alle juffen (pedagogisch medewerksters en verpleegkundigen) van Adelante Contigo in het zonnetje zetten.

Dus dit is voor jullie lieve juffen;

Wij willen jullie bedanken want dankzij jullie kregen wij na een heftige periode de kans om ons leven weer op de rails te krijgen.

Door jullie konden wij gaan werken, ontspannen en even iets leuks doen met onze zoon want wij konden Emma met een gerust hart bij jullie achterlaten.

Dank jullie wel voor jullie tijd om naar ons te luisteren als wij het moeilijk hadden met de soms intensieve zorg voor Emma.

Dank jullie wel voor de enorme steun en positiviteit tijdens de periode dat Emma sondevrij is geworden. Zonder jullie inzet en steun was dit echt niet gelukt.

Jullie betrokkenheid en meeleven tijdens ziekenhuisopnames was hartverwarmend.

Namens Emma bedankt voor het maken van de vele knutselwerkjes, samen spelen, spelletjes doen en nog heel veel meer. Bedankt voor jullie geduld tijdens de eettrainingen, jullie enthousiasme waarmee jullie haar iedere keer weer hebben verwelkomd. En vooral het heel veel knuffelen, want dat vind ze zo fijn!

Emma heeft een fantastische tijd gehad op Adelante Contigo. Ze is letterlijk en figuurlijk gegroeid.  We hebben haar samen met jullie leren drinken, leren lopen, leren eten, zindelijk geworden, 10  kilo mijlpaal en verjaardagen gevierd.

Vol vertrouwen en met een beetje ( lees heel veel 😉) spanning gaan we het nieuwe avontuur tegemoet……..en jullie lieve juffen hebben voor altijd een plekje in ons hart!!

Dikke kus en knuffel van Emma

Veel liefs van Bjorn, Jacqueline en Milan

<toon alle berichten