Menu

Nieuwsbrief Academische Werkplaats Revalidatie

8 juli 2019

In deze zomereditie van de nieuwsbrief Academische Werkplaats Revalidatie komen arts assistenten revalidatie aan het woord.

Zij vertellen over hun OTO (Onderzoek Tijdens de Opleiding). We kijken ook terug op twee mooie promoties vanuit de vakgroep revalidatiegeneeskunde in de afgelopen periode: Laura Beckers en Andreas Rothgangel promoveerden achtereenvolgens 15 mei en 25 juni. Op de dag van de promotie van Laura was tevens een symposium over thuisinterventies in de kinderrevalidatie georganiseerd.

De expertisecentra presenteren deze keer niet alleen het plannen voor de komende periode, maar hun jaarplannen op de drie belangrijke thema's uit de innovatiecirkel: onderzoek, implementatie en kennisoverdracht. Voor wie in de komende tijd op vakantie gaat: Fijne vakantie. We hopen jullie in september weer te kunnen begroeten bij een van de academische lunchlezingen of op een andere activiteit van de Academische Werkplaats Revalidatie.

Lees hier de volledige nieuwsbrief.

 

<toon alle berichten