Menu

Multisport- & Beweeg clinic

19 juni 2019

Op woensdag 10 juli wordt van 13.30 – 15.00 uur op Sportlandgoed De Haamen een Multisport- & Beweeg clinic georganiseerd. De clinic laat mensen met een beperking op een laagdrempelige manier kennis maken met verschillende vormen van Sport & Bewegen.

Deze clinic wordt gezamenlijk georganiseerd door Sportlandgoed De Haamen, Adelante en het Trainingscentrum Aangepast Sporten (TAS).

Afhankelijk van de aanmeldingen worden er verschillende groepen gemaakt voor jeugd (vanaf 8 jaar) en volwassenen. Deelname is geheel gratis! De clinic is bedoeld voor zowel lopers als mensen in een rolstoel en wordt gegeven door een deskundige bewegingsagoog van Adelante.

INFORMATIE EN AANMELDEN
Aanmelden kan door een mail te sturen met als onderwerp “Sportclinic” naar info@dehaamen.nl met naam, e-mail, telefoonnummer, geboortedatum en een indicatie van je lichamelijke beperking of bij het Sportloket van Adelante. Digitaal aanmelden is mogelijk via www.dehaamen.nl. Ook groepen kunnen deelnemen.

<toon alle berichten