Menu

Adelante Arbeid tekent samenwerkingsovereenkomst met Integrated Care Limburg

13 juni 2019

Op woensdag 5 juni hebben Adelante Arbeid en Integrated Care Limburg een samenwerkingsovereenkomst getekend! Een feestelijk moment voor beide partijen. Zowel Adelante Arbeid als Integrated Care Limburg zijn actief in het werkgebied arbeid en gezondheid.

 
Door de samenwerkingsovereenkomst kunnen Adelante Arbeid en Integrated Care Limburg opdrachtgevers en cliënten nog beter van dienst zijn en álle vragen op het gebied van arbeid en gezondheid beantwoorden. Samen kwalitatieve hulpverlening bieden is daarbij het credo, waarbij we elkaar aanvullen daar waar nodig of mogelijk. Dit alles op diverse gebieden: van assessments tot preventie, van Vroege Interventie tot mono- of multidisciplinaire arbeidsrevalidatie, van functioneel arbeidsadvies tot spoor 1 en spoor 2 arbeidsre-integratie.

De kern van de samenwerking is dat we in gezamenlijkheid nog meer voor onze opdrachtgevers en cliënten kunnen betekenen. Beide organisaties zullen hun eigen identiteit behouden, maar in gezamenlijk staan ze voor:

  • geen tot weinig wachttijden
  • ontdubbelen van kosten daar waar mogelijk
  • sparringpartners voor opdracht- en werkgevers
  • ontwikkelen van maatwerkprojecten voor opdracht- en werkgevers
  • korte communicatielijnen
  • warme overdrachten waardoor begeleiding door kan lopen binnen de samenwerking van Adelante Arbeid en Integrated Care Limburg
  • behandelingen in andere talen mogelijk

Per direct zal er gestart worden met de samenwerking. Dit betekent dat zeer binnenkort, te weten vanaf augustus 2019, ook Vroege Interventietrajecten ingezet kunnen worden bij ICL, vestiging Maastricht. Door de geografische spreiding kunnen onze diensten (gedeeltelijk) in Limburg breed ingezet worden. Vroege Interventietrajecten kunnen in Hoensbroek, Maastricht en Heerlen worden ingezet.

Meer informatie: https://arbeid.adelante-zorggroep.nl/nl/ of http://www.iclimburg.nl/nl
Vragen? Mail ons via arbeid@adelante-zorggroep.nl of info@iclimburg.nl.

<toon alle berichten