Menu

Reconstructie kruispunt Hoensbroek

15 april 2019

In mei start de aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg met het reconstrueren van het kruispunt Akerstraat-Noord / Allée / Trichterweg / Patersweg (bij het Sint-Janscollege).

De indeling van het kruispunt wordt aangepast. Door de komst van de Buitenring zijn de verkeersstromen namelijk gewijzigd. Tegelijkertijd gaat de gemeente Heerlen de Patersweg reconstrueren. De werkzaamheden starten medio mei 2019 en duren naar verwachting tot het eind van het jaar.

Zoals de afbeelding laat zien gelden gedurende deze werkzaamheden omleidingsroutes. Voor bezoekers van Adelante levert deze reconstructie naar verwachting beperkte hinder op. Dit wordt echter gedurende dit traject in de gaten gehouden en indien nodig bijgesteld.

Ook voor fietsers zijn aparte routes opgesteld (per fase van de reconstructie) die duidelijk worden aangegeven. Voor de leerlingen van het Sint-Janscollege zijn namelijk veilige school-thuisroutes opgesteld. We houden u op de hoogte!

Meer weten over de werkzaamheden aan de buitenring? Kijk op www.buitenring.nl of www.facebook.com/BuitenringParkstadLimburg

 

<toon alle berichten