Menu

Nieuwsbrief Academische Werkplaats Revalidatie

1 april 2019
In deze tweede nieuwsbrief Academische Werkplaats Revalidatie van 2019 staan onderwijs en kennisoverdracht centraal.
Goed onderwijs in het domein revalidatie vinden we erg belangrijk en daar doen we dan ook ons best voor. We werken hard aan onderwijs aan de Universiteit Maastricht en de Hogeschool Zuyd.

Zo geven we vanuit de Academische Werkplaats colleges en begeleiden tutorgroepen en practica. Maar daarnaast ontvangen we binnen Adelante en bij de vakgroep revalidatiegeneeskunde jaarlijks ook vele studenten voor een stage periode vanuit een van deze twee instellingen. Ook stagiaires van andere onderwijsinstellingen, zoals bv. de Technische Universiteit Eindhoven, lopen stage bij ons om een steentje bij te dragen aan onderzoek en innovatie. De Adelante Academie ondersteunt Adelante medewerkers in hun rol als docent in onderwijs en kennisoverdracht in cursussen. En zij ontvangt studenten voor een stage in Adelante.

In deze nieuwsbrief stellen we onderwijs en kennisoverdracht binnen de Academische Werkplaats centraal. We vertellen je meer over de Adelante Academie en haar docenten. En laten je kennismaken met enkele Adelante stagiaires in de Academische Werkplaats, zodat je een beeld kunt vormen wat de studenten doen. Veel leesplezier!
<toon alle berichten