Menu

Kyara haalt finish Kennedy-Mars in Sittard

23 april 2019

We zijn trots op Kyara, revalidant van Adelante. Ze heeft afgelopen zaterdag 20 april de Kenny-Mars in Sittard, met maar liefst 80 km uitgelopen!

“Ik ben Kyara Borger, 17 jaar. Ik heb afgelopen juli een fietsongeluk gehad, daarom was ik bij Adelante terecht gekomen. 2 jaar geleden liep mijn neef de Kennedy Mars, maar hij liep hem toen niet uit. Het jaar daarna liep een deel van de familie, waaronder ikzelf, ook mee om te kijken of wij het wel konden. Het is toen gelukt. En dit jaar wou ik eigenlijk bewijzen dat ik het nog kon, want iedereen ging er eigenlijk vanuit dat het me niet lukte. Dus daarom liep ik vooral mee denk ik, en het is me mede door de hulp die ik bij Adelante kreeg weer gelukt!”

Geniet mee met het korte filmpje van de finish:

<toon alle berichten