Menu

Academische werkplaats revalidatiegeneeskunde op CAPHRI-dag 2019

2 december 2019

Dit jaar stond de jaarlijkse CAPHRI-onderzoeksdag van 28 november in het teken van haar Academische Werkplaatsen. De Academische Werkplaats Revalidatiegeneeskunde presenteerde zich op deze dag, als een van de CAPHRI academische werkplaatsen, aan alle CAPHRI-onderzoekscollega’s.

En wat geeft nu een betere inkijk in de praktijk, dan een daadwerkelijk bezoek aan één van de locaties van onze academische werkplaats? Locatie Adelante kinderen in Valkenburg aan de Geul ontving dan ook tijdens een workshop CAPHRI-onderzoekers, die zich wilden verdiepen in praktijk gerelateerd onderzoek in de revalidatiegeneeskunde. Op deze dag en deze bijzondere locatie hebben we met name het onderzoek in de kinderrevalidatiegeneeskunde in de schijnwerpers gezet. 

Ook deze dag presenteerde Vera Baadjou haar proefschrift als genomineerde van de proefschriftprijs 2019 en presenteerden Carlijn Wiertz en Ine Telgenkamp hun onderzoek tijdens een posterpresentatie. 

Dank aan Yvonne Janssen, Lucianne Speth en Eugene Rameckers voor het voorbereiden en presenteren van de academische werkplaats in de paneldiscussie en de workshop. 

<toon alle berichten