Menu

Bijeenkomst "Iedereen Kan Sporten Parkstad"

4 november 2019

Op woensdag 13 november 2019, van 16.00-16.30 uur overhandigen de wethouders Sport van de gemeentes Brunssum, Heerlen, Landgraaf en Kerkrade de eerste twee IKS Parkstad certificaten. Dit zal gebeuren bij Adelante in Hoensbroek. Ook u bent hierbij van harte uitgenodigd.

Steeds meer sportaanbieders hebben een passend aanbod voor mensen met een beperking. Iedereen Kan Sporten Parkstad brengt dit aanbod in kaart en legt verbindingen tussen sportaanbieder, zorg en onderwijs. De wethouders Sport van de 4 Parkstadgemeentes willen de sportaanbieders die een passend en goed, structureel aanbod hebben voor deze doelgroep belonen met een IKS Parkstad certificaat. Sportaanbieders met dit certificaat zijn daardoor herkenbaar voor de doelgroep en de doelgroep kan er dan van op aan dat er aanbod is en dat dit een structureel aanbod is, wat ook wordt uitgedragen door de sportaanbieder.
In de komende weken en maanden worden alle sportaanbieders die voldoen aan de voorwaarden, beloond met dit certificaat. Het startschot is op 13 november om 16.00 uur.

<toon alle berichten