Menu

Adelante ambassadeur Mitch Valize Nederlands kampioen handbike

17 september 2018

Handbiker Mitch Valize is zaterdag 15 september in Amsterdam voor het eerst Nederlands kampioen geworden.

De 23-jarige Heerlenaar was in de sprint de snelste van een sterk deelnemersveld. Op de streep in het Vondelpark versloeg hij wereldkampioen Tim de Vries. Voor Valize is het zijn eerste nationale titel. Eerder dit seizoen baarde hij al opzien door op het WK een bronzen medaille te behalen.

Lees het volledige bericht op de website van L1.

Op 15 februari jl. is oud-revalidant Mitch  ambassadeur geworden voor Adelante. Met Mitch als ambassadeur geeft Adelante haar speerpunten DOORgaan én handbiken een sympathiek gezicht met een voorbeeldfunctie. Ook kan hij een inspiratiebron zijn voor zowel validen als invaliden in het algemeen en handbikers in het bijzonder.

<toon alle berichten