Menu

Uitslagen Adelante Challenge

21 augustus 2018

Alweer voor de zesde keer werd afgelopen zondag 19 augustus de Geulhemmerberg beklommen door de deelnemers aan de NHC-wedstrijd Adelante Challenge. Voor het eerst werd deze wedstrijd dit jaar georganiseerd door Adelante on Wheels. Daarmee werd de Adelante Challenge ook gelijk uitgebreid met een tijdrit én een programma voor kinderen in Beek op zaterdag 18 augustus.

Lees hier een verslag van twee mooie dagen en bekijk de foto's.

In de H5/O-klasse van de Adelante Challenge werd Mitch Valize eerste. De H4 werd gewonnen door de snelste van het veld, wereldkampioen Jetze Plat. Sidney Bito won de H3 met voorsprong en bij de dames was Yvette Rottger-Wollersheim dit keer de snelste. Het was weer een prachtige dag!

Uitslagen zijn hier te bekijken: https://www.knwu.nl/para-cycling/evenement/113371.

<toon alle berichten