Menu

Nieuw! Film over GRIP, programma voor jongeren met chronische pijn, diabetes of obesitas

30 augustus 2018

Adelante biedt een 5-wekenprogramma (GRIP) aan voor jongeren met chronische pijn, diabetes of obesitas. Een langdurig gezondheidsprobleem heeft de nodige impact op de sociale, emotionele en psychische ontwikkeling van de jongere en zijn omgeving. Vaak ligt de focus voornamelijk op medische behandeling (inname medicijnen, ziekenhuisbezoek, dieet, e.d.) en te weinig op de persoonlijke situatie en context van functioneren (gezin, school, vrienden).

 

Het programma GRIP focust op de kwaliteit van leven van de jongeren en geeft hen weer grip op zichzelf en de situatie. Ook ouder(s) krijgen handvatten om bij deze GRIP te ondersteunen. Meer informatie vindt u hier.

Bekijk hieronder de gloednieuwe video die in enkele minuten precies dát vertelt wat GRIP voor iemand kan betekenen. 

 

<toon alle berichten