Menu

Heerlijke afsluiting Kookclub 'Koks in de Keuken'

11 augustus 2018

Wat heeft iedereen weer gesmuld van het speciale menu tijdens de extra activiteit van Kookclub 'Koks in de Keuken'. Onze koks dekten de tafels prachtig en kookten met veel enthousiasme en positiviteit. Het diner was ingedeeld in vier avonden en elke avond was de opkomst heel groot. Bijna alle ouders, broertjes en zusjes hadden zich ingeschreven.

Elke kok had zijn eigen taakjes. Door goed met elkaar samen te werken is alles gelukt.

De gasten werden verwelkomt met het voor sommigen bekende welkomstdrankje 'KoKs in de Keuken'. Daarna volgde een uitgebreide maaltijd met heerlijke verse nasi vergezeld met verschillende bijgerechten en als afsluiter het gevarieerde dessertbuffet. Met vers fruit, ijs, wafeltjes en nog veel meer. Het was supergezellig!

Alle kinderen gingen naar huis met een kleine attentie. De organisatie kijkt met veel voldoening terug op vier zeer geslaagde avonden, met tevreden deelnemers en gasten. Tot volgend jaar! Dan zien wij jullie graag weer terug.

Wie kan er kok in de keuken worden?
Kinderen en jongeren tot 25 jaar met een lichamelijke of meervoudige beperking en/of een chronische ziekte.

Wanneer wordt dit aangeboden?
Tijdens schoolweken   
Maandagmiddag             15.30 – 18.30 uur
Donderdagmiddag         15.30 – 18.30 uur

<toon alle berichten