Menu

Je Droomauto: droomritjes voor kinderen van Adelante

4 juni 2018

Gister, zondag 3 juni, vond het jaarlijkse bijzondere evenement ’Je Droomauto’ plaats, georganiseerd door Stichting Je Droomauto. Kinderen van Adelante uit Valkenburg beleefden een dag om nooit te vergeten.  

Stichting Je droomauto
Zo’n honderd eigenaren van ‘droomauto’s’ hebben zich deze dag aangemeld bij de organisatie om evenveel jongens en meisjes rond te rijden. De stichting wil kinderen met een beperking of chronische ziekte een dag bezorgen waarop ze even hun beperking vergeten. De droomrit wordt iedere twee jaar georganiseerd. „Het is een behoorlijke happening en vergt veel werk, maar de kinderen kijken hier echt naar uit. Het is heel leuk om te doen”, vertelt Dominique Huveneers van de stichting. Dominique werkt als hoofdverpleegkundige bij Adelante en houdt goed in het oog of ‘het allemaal past’.
 
Lees het artikel 'Droomrit in een Ferrari', gepubliceerd in Dagblad de Limburger op 4 juni 2018.

<toon alle berichten