Menu

HandbikeBattle 2018 was een groot succes

19 juni 2018

De Oostenrijkse HandbikeBattle van 2018 die plaatsvond op donderdag 14 juni jl., was mooi, emotioneel, feestelijk en overweldigend. Het weer was prachtig, de stemming goed en de vele enthousiaste toeschouwers en vrijwilligers maakten het plaatje compleet. Er zijn heel veel persoonlijke doelen behaald en de deelnemers kwamen stuk voor stuk onder luid gejoel en applaus over de finish.

Tijdens een evenement als de Battle is iedereen kampioen, maar er moeten natuurlijk ook prijzen uitgereikt worden. Rogier Broeksteeg deed dit vrijdagavond, samen met een aantal prominenten, waaronder de burgemeester, Jetze Plat, de hoteleigenaar, de eigenaars van Haus Renate, sponsoren en het hoofd van de VVV.

Het team van Adelante on Wheels is derde geworden van twaalf teams! Gefeliciteerd toppers, wij zijn enorm trots.

De uitslagen zijn hier na te lezen.

Lees de blogs die het team afgelopen weken schreef.

<toon alle berichten