Menu

Adelante on Wheels klaar voor vertrek naar Oostenrijk

8 juni 2018

Nog een laatste bericht vanuit team Adelante on Wheels, vlak voor vertrek naar de HandbikeBattle in het Oostenrijkse Kaunertal.

“Vorige week zaterdag hebben we onze belangrijkste testcase gehad met een supermooie, maar ook hele zware training in de Eifel. Kort hierna volgde nog een training bij Mingelsborg (Trintelen). En nu is het team is er helemaal klaar voor…! We hebben vier coureurs in ons nieuwe Adelante on Wheels team en maar liefst acht vrije rijders. Samen een prachtige club van twaalf sportievelingen. Zaterdag 9 juni pakken we in en zondag 10 juni vertrekken we in alle vroegte naar Oostenrijk. Onze jongste deelnemer is 19 en onze senior is 69. Deze laatste dagen neemt onze sportarts nog de laatste fysieke testen af en dan zijn we helemaal klaar voor alweer de 6de editie van een prachtig avontuur."

 

<toon alle berichten