Menu

Adelante mytylschool behaalt vignet Gezonde School

28 juni 2018

Met het vignet Gezonde School laat Adelante zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Adelante is trots op dit behaalde resultaat!

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt Adelante mytylschool voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Bovendien heeft de school speciale aandacht voor het themacertificaat Bewegen en sport. Hiervoor organiseren we verschillende activiteiten waaronder sport clinics, naschoolse sportactiviteiten zoals judo en zwemmen, koningsspelen, de jaarlijkse sportweek en sponsorlopen.

Chantal Gilissen, directeur Adelante mytylschool, ontving het vignet van Connie Wezeman, coördinator Gezonde School.

Chantal is trots om een Gezonde School te zijn: “Vanaf nu hangt het logo Gezonde School bij ons in het zicht. Zo kan iedereen zien dat onze school een gezonde school is!”

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

<toon alle berichten