Menu

Succesvolle Wings for Life met 20 Adelante deelnemers

7 mei 2018

Gisteren vond Wings for Life 2018 plaats. Namens Adelante deden twintig personen mee aan de wedstrijd. Het was erg warm, maar gelukkig hield iedereen hier vooraf goed rekening mee.

Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan en zijn eigen tempo aangehouden. Het parcours was 4,5 km en zou rolstoelvriendelijk zijn, helaas waren het verharde boswegen en was de weg voor 75% niet rolstoelvriendelijk. Desondanks hebben de twee deelgenomen Adelante rolstoelers het super gedaan!
 
Lars Senden (zie foto) is eerste geworden van het Adelante team met 22,46 km. In het algemene Nederlandse klassement werd hij 13e van de 194 (app run Breda). Gefeliciteerd! Uiteindelijk hebben we €460,- opgehaald, dit bedrag is gesponsord door Coloplast.
De wedstrijd
Op 34 locaties over de hele wereld startten gister mensen op hetzelfde tijdstip (11.00 UTC) met de run. In Nederland vond Wings for Life plaats in Breda. De run vond plaats in een mooie groene omgeving. De finish was niet de eindstreep maar een Catcher Car. Het doel van de run is om voor de Catcher Car te blijven, die steeds dichterbij komt. Zo rent of rolt ieder zijn eigen afstand!
<toon alle berichten