Menu

Revalidante Adelante maakt parachutesprong na amputatie

22 mei 2018

Kim van Keulen, revalidante van Adelante, heeft afgelopen vrijdag een parachutesprong gemaakt. Dit is voor de meeste mensen al een (onhaalbare) uitdaging, maar voor Kim is de uitdaging nog net wat groter. Wat zijn wij trots op 'onze' superstoere Kim! 

Kim laat, zacht gezegd, twee pittige jaren achter zich. Nadat zij voor de tweede keer met kanker te maken kreeg, moest haar onderbeen geamputeerd worden. Kim heeft veel pech gehad met de wondgenezing en onderging zes weken geleden nog een re-amputatie. In korte tijd volgden verschillende narigheden elkaar op. Kim vond het de hoogste tijd om haar zinnen eens te verzetten en besloot afgelopen vrijdag een parachutesprong te gaan maken. Het was een onvergetelijke ervaring die haar even al haar zorgen deed vergeten. Hoe stoer is dat!? Kim, sterkte en succes met je verdere herstel! Lees haar verhaal uit 2017.

<toon alle berichten