Menu

Openingssymposium grensoverschrijdend innovatief project i2-CoRT

8 mei 2018

Adelante is onlangs gestart met een bijzonder grensoverschrijdend project dat drie jaar zal gaan duren. Het project, genaamd i2-CoRT, wordt gefinancierd door Interreg Euregio Maas-Rijn voor bijna 4 miljoen euro. Henk Seelen, onderzoekscoördinator van het Adelante Kenniscentrum, leidt het unieke project waarvan Adelante hoofdaanvrager is.  Donderdag 24 mei a.s. vindt het openingssymposium plaats bij Adelante in Hoensbroek.

i2-CoRT staat voor ‘Innovatie- en Implementatieversneller voor Complexe RevalidatieTechnologie'. i2-CoRT brengt state-of-the-art kennis en ervaring samen van revalidatiecentra, kenniscentra, (MKB) bedrijven, organisaties in de gezondheidszorg en patiënten (organisaties) om innovatie en implementatie van revalidatietechnologie te bevorderen en te versnellen.

Op donderdag 24 mei a.s. zal het i2-CoRT project officieel worden geopend met een symposium, bestaande uit zowel mondelinge presentaties als posters / informatie stands over het Interreg V-A Euregio Maas-Rijn-programma, het i2-CoRT-project en de klinische en wetenschappelijke activiteiten van de i2-CoRT-partners. Komt u ook? 

Klik voor een vergroting:

Meer informatie over het project vindt u hier.

<toon alle berichten