Menu

Kijk live mee met Wings for Life

6 mei 2018

Vandaag om 13.00 uur gaat Wings for Life van start. Adelante doet dit jaar mee met 22 deelnemers: 9 mannen en 13 vrouwen, waarvan 3 rollers. Moedig onze deelnemers ter plaatse aan of kijk mee met de livestream op www.wingsforlifeworldrun.comVeel succes allemaal!

Wereldse run
Het idee voor de run ontstond in Moskou: wat als je de hele wereld aan het rennen kon krijgen? Iedereen, over heel de wereld, op dezelfde dag, op hetzelfde moment. Een race van epische proporties met maar één overgebleven hardloper aan het einde. Het leek een onmogelijk plan, maar het is uitgemond in de Wings for Life run die in 2014 voor het eerst plaatsvond en inmiddels voor de vierde keer georganiseerd wordt.

Zo ver als je kunt
Op 34 locaties over de hele wereld starten mensen op hetzelfde tijdstip (11.00 UTC) met de run. In Nederland vindt Wings for Life plaats in Breda. De run vindt plaats in een mooie groene omgeving. De finish is niet de eindstreep maar een Catcher Car. Het doel van de run is om voor de Catcher Car te blijven, die steeds dichterbij komt. Hoe ver kom jij voordat de rijdende eindstreep je inhaalt?

 

 

<toon alle berichten