Menu

Gratis proefles Zumba en Oriëntaals dansen bij Adelante

31 mei 2018

Bij veel mensen werkt muziek en dans stimulerend. Bij Adelante gebruiken we muziek dan ook tijdens het geven van beweegtherapie. Deelnemers die niet gelijk aansluiting vinden in dans, bij een reguliere vereniging, kunnen in de contributiegroep van Adelante terecht. Het niveau is aangepast en de deelnemer durft zijn grens makkelijker te hanteren. Iedereen met een beperking kan meedoen, zittend vanuit een (rol)stoel of staand.

De les wordt gegeven door professionele begeleiding. De lesgeefster Amy Heijnen is werkzaam bij Adelante als groepsbegeleider en coach bij team Pijn. Zij heeft een grote passie voor dans, waarbij ze ervaring heeft in diverse dansstijlen zoals: klassiek ballet, jazz ballet, aerobics en flamenco. Tevens heeft ze de buikdansopleiding afgerond. Amy volgt regelmatig aansluitende workshops om de lessen vernieuwend en verfrissend te houden.

Ben je enthousiast geworden en wil je zumba-fitness en/of buikdansen een keer zelf ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proefles in Hoensbroek. 

Maandag 16.00 - 17.00 uur: Zumba/fitness
Maandag 18-00 - 19.00 uur: Zumba/fitness
Woensdag 19.00 - 20.00 uur: Zumba/Oriëntaalse dans

Ook mogelijk vanuit je rolstoel!

Meer informatie:
Adelante Sport & Bewegen
045 - 528 21 83
sgc@adelante-zorggroep.nl
www.adelante-zorggroep.nl

<toon alle berichten