Menu

Adelante momentjes: mevrouw P.

18 mei 2018

Op onze Facebookpagina delen we regelmatig bijzondere momenten uit het leven van onze revalidanten. Hoogtepunten, dieptepunten, anekdotes... Volg onze Facebookpagina om de mooie foto's (gemaakt door Ellis Bodifée) en korte verhalen te zien. 

Mevrouw: “In de eerste week binnen Adelante had ik nog overal hulp bij nodig. Bij het eten, naar het toilet gaan, douchen, noem het maar op! Wat mij vooral is opgevallen, is dat mijn lichaam echt de leidraad was binnen de therapie. Er werd rekening gehouden met mijn pijnklachten en geen grenzen overgegaan. Bellen worden snel beantwoord op de afdeling en er is àltijd tijd voor een praatje”.

Mevrouw was, na een heel ongelukkige val, belast met een gebroken neus, gebroken schouderkop beiderzijds en meerdere breuken in beiden armen . Mw. was bijna volledig afhankelijk van hulp in het begin.

“En dan was er nog de duizeligheid, soms allesoverheersende duizeligheid. Wat ben ik er dankbaar voor dat ik daar door de juiste therapie ook van af ben nu. De pijn is acceptabel nu, in het begin was dat een heel ander verhaal. Het is mij ontzettend meegevallen en ik heb eigenlijk best een goede tijd gehad tijdens mijn opname! ”

Mevrouw kijkt terug op een veelbewogen tijd, maar was veelal positief en bleef altijd rustig. Geregeld liep ze wel tegen haar eigen grenzen aan, immers wilde mevrouw soms sneller dan haar lichaam aankon. Vanwege de afstand zal mevrouw haar revalidatie elders afronden, nu ze niet meer klinisch hoeft te verblijven. Eind april nam zij afscheid van Adelante na een maand revalideren.

Bedankt voor het delen van uw verhaal en heel veel succes met uw verdere herstel!!

<toon alle berichten