Menu

Drukbezochte open avond Ulingshof

10 april 2018

Het was een gezellige, druk bezochte open avond bij Ulingshof. De kinderen en de leerkrachten hadden hun best gedaan om er een geslaagde avond van te maken en dat is zeker gelukt. De aan de school verbonden afdeling kinderrevalidatie van Adelante kon ook worden bezocht.

Ulingshof is een expertisecentrum voor leerlingen met lichamelijke, en/of meervoudige beperkingen en langdurig zieke leerlingen in de regio Noord- en Midden Limburg. Bij Ulingshof zijn onderwijs en revalidatie geïntegreerd. Dat betekent dat het onderwijs is afgestemd op de individuele ontwikkelingsmogelijkheden van de leerling.

Wat ook zeker geslaagd is, is de verkoop van de loten voor de tombola tijdens de open avond. De opbrengst gaat naar stichting MA-run. Deze stichting organiseert elk jaar een toertocht van zo’n 75 kilometer door Limburg, speciaal voor motorrijders en hun verstandelijk gehandicapte passagiers. Veel motorrijders komen al sinds jaar en dag naar startplaats Venlo voor deze rit. Sommige passagiers nemen al 25 jaar plaats in dezelfde zijspan.

Er werd voor €952,50 aan loten verkocht. De ouderraad heeft daarop besloten om het bedrag aan te vullen tot €1000,-. Dit mooie bedrag wordt binnenkort overhandigd aan stichting MA-run. Iedereen bedankt!

<toon alle berichten