Menu

Adelante verhuurt haar luxe sportaccommodaties

17 april 2018

Wist u dat het voor verenigingen, organisaties of particulieren mogelijk is om bij Adelante in Hoensbroek (sport)ruimtes en materialen te huren? Denk aan de sporthal, fitnessruimtes en de zwembaden.

Deze ruimtes worden gebruikt door cliënten en medewerkers van Adelante, met name voor revalidatie. Ze zijn optimaal ingericht voor revalidatiedoeleinden, maar zijn ook zeker geschikt voor regulier sporten en bewegen. Omdat er nog uren beschikbaar zijn waarin deze ruimtes niet gebruikt worden bieden we externe huurders de mogelijkheid om gebruik te maken van onze faciliteiten. Er zijn nog verschillende tijdstippen beschikbaar. Krijg een goed beeld van onze mooie moderne accommodaties via de foto's.

Zeven dagen per week zijn deze ruimtes te huur:

  • Zwembad groot
  • Instructie-/therapiezwembad
  • Sporthal (in zijn geheel of half te huur)
  • Fitnessruimte op behandelplein, inclusief vrij vloeroppervlak voor multifunctioneel gebruik

Alle ruimtes zijn in 2016 volledig vernieuwd en voorzien van luxe afwerking en de nieuwste apparatuur. Zo maken we in onze fitnessruimte gebruik van professionele Keiser apparatuur en klein materiaal voor optimale trainingsmogelijkheden. Natuurlijk zijn al onze accommodaties rolstoelvriendelijk en zijn er uitgebreide voorzieningen aanwezig zoals een zwembadlift en doucherolstoelen. Echter ook reguliere sportverenigingen mogen gebruik maken van onze accommodaties.

Het is mogelijk om professionele begeleiding van Adelante mee te huren, maar het is ook toegestaan om onder eigen begeleiding te sporten (onder enkele voorwaarden).

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Tim Mullens, Beleidsmedewerker Sport & Bewegen van Adelante.

Lees meer.

<toon alle berichten