Menu

Open avond kinderexpertisecentrum Ulingshof

31 maart 2018

Donderdag 5 april a.s. houdt expertisecentrum Ulingshof een open avond van 18.00 – 20.00 uur. De aan de school verbonden afdeling kinderrevalidatie van Adelante kan ook worden bezocht.

Ulingshof is een expertisecentrum voor leerlingen met lichamelijke, en/of meervoudige beperkingen en langdurig zieke leerlingen in de regio Noord- en Midden Limburg. Bij Ulingshof zijn onderwijs en revalidatie geïntegreerd. Dat betekent dat het onderwijs is afgestemd op de individuele ontwikkelingsmogelijkheden van de leerling.

Samenwerking met Adelante
Door goede samenwerking met de kinderrevalidatieafdeling van Adelante kan Ulingshof een integraal pakket bieden van onderwijs én revalidatie.

Denk aan fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, consultatie bij de kinderrevalidatiearts en ondersteunende begeleiding van psycholoog en maatschappelijk werk. We stellen ieder pakket samen op basis van de behoefte van elke leerling. Dit gebeurt na gezamenlijk overleg, onder het motto: één kind, één plan.

 

 

 

 

 

 

<toon alle berichten