Menu

Leestip: 'Voorbij de zwart gekleurde pupil'

29 maart 2018

Op 28 april a.s. verschijnt het boek van Sandarijn Hilkhuijsen 'Voorbij de zwart gekleurde pupil' over haar roerige leven met haar gezin.

Sandarijn is getrouwd met Paul. Samen hebben ze 3 kinderen met een genafwijking in de leeftijd van 13,15 en 17 jaar. Hun sociaal-emotionele beperking zorgt voor de nodige obstakels, zowel op Adelante als in de reguliere maatschappij. Paul heeft sinds 13 maart 2015 uitgezaaide longkanker. Sandarijn weet dat ze sinds juli 2016 een zeldzame (chronische)vorm van Non-hodgkin heeft. Paul werkt na succesvolle levensverlengende behandelingen fulltime op Arcus en Sandarijn zorgt voor de kinderen en begeleidt ze waar mogelijk. Met een pedagogische achtergrond is haar dat wel toevertrouwd. Ze schrijft eens per maand voor Adelante en is verder redacteur bij de nieuwswebsite Parkstadactueel. Ze is auteur van “Meneertje Voet”, gedichtenbundel “De Snoezelkoning” en “Een kus op je wang”. Ze redigeerde en organiseerde de bundel “Ik gun je een lach”.

'Voorbij de zwart gekleurde pupil' is na 28 april voor €12,50 te bestellen via https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/.

Lees hier uitgebreid over de inhoud: https://goo.gl/3wLpQq

<toon alle berichten