Menu

Deelnemers Wings for Life gezocht

20 maart 2018
Na het succes van vorig jaar zal Adelante ook dit jaar weer deelnemen aan Wings for Life. Tijdens dit sportevenement lopen/rollen wereldwijd mensen voor een goed doel en de opbrengst gaat volledig naar dwarslaesieonderzoek.
Wings for Life vindt dit jaar plaats op zondag 6 mei om 13.00 in Breda. Zowel (ex-)revalidanten, medewerkers van Adelante als familieleden kunnen zich inschrijven. Het inschrijfgeld wordt door Coloplast betaald en verdubbeld. Vanaf het startsein is het de bedoeling dat elke deelnemer op zijn eigen tempo meters probeert te maken (rollen, rennen of lopen). Het evenement is anders ingericht dan voorgaande jaren, ben je benieuwd kijk dan hier.
 
Wie mag meedoen?
Iedereen! De minimumleeftijd is 16 jaar en voor de rolstoelgebruiker is alleen een day-to-day rolstoel toegestaan. Handbikes zijn niet toegestaan.
 
T-shirt
Omdat team Adelante dit jaar gesponsord worden door Coloplast ontvangt iedereen één renshirt met een logo van Adelante, Coloplast en Fit for Life. We vragen iedereen om dit t-shirt tijdens Wings for Life te dragen.
 
Inschrijven
Let op! Op 27 maart sluit de inschrijving, hierna is het niet meer mogelijk om via Adelante deel te nemen aan Wings for Life. Stuur een mail naar Boris Hellenbrand om je aan te melden. Via hem ontvang je meer informatie. 

Lees hier meer over de editie van 2017.
<toon alle berichten