Menu

Knuffelend de feestdagen tegemoet

18 december 2018

Gisteravond kregen alle kinderen van De Valkhorst, De Raesdonck en Contigo verpleegkundig kinderzorghuis (allemaal onderdeel van Adelante in Valkenburg) een knuffelkonijn van Stichting Vrienden van de Ronald McDonald Huizen Limburg. Met hun geweldige actie www.geefeenknuffel.nl realiseerden ze dat élk kind dat gister in een ziekenhuis of aanverwante instelling in Limburg lag een knuffelkonijn kreeg. De reacties van de kinderen en hun ouders waren ontroerend en hartverwarmend.

Zieke kinderen hebben de knuffel van hun ouders hard nodig. Dankzij de Ronald McDonald Huizen zijn papa en mama altijd dichtbij, om een verhaaltje voor te lezen, een paar troostende armen te bieden of een liefdevolle knuffel te geven. Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft ook een eigen knuffel. Deze exclusieve Ronald McDonald Kinderfondsknuffel staat symbool voor de knuffels die ouders aan hun zieke kind kunnen geven, omdat zij logeren in een Ronald McDonald Huis en hierdoor binnen enkele minuten aan het bed van hun zieke kind kunnen staan.

Wilt u ook zo’n lief knuffelkonijn én de stichting steunen? Kijk dan op https://www.geefeenknuffel.nl

<toon alle berichten