Menu

Bijzondere Bijzonder prijs uitgereikt

17 december 2018

Ieder jaar wordt in december de zogenaamde bijzondere BIJZONDER georganiseerd: dé bijeenkomst waar medewerkers uit het revalidatienetwerk hun projecten presenteren en een prijs kunnen winnen.

Op 11 december jl. is dit jaar de bijzondere BIJZONDER georganiseerd. Medewerkers uit het revalidatienetwerk en daarbuiten hebben hun werk laten zien via posters en demonstraties. In totaal zijn 37 projecten op het gebied van revalidatie vanuit Adelante, Hogeschool Zuyd, de Universiteit Maastricht, maar ook van partners over de grens gepresenteerd. Vernieuwing in de revalidatie op basis van stageprojecten tot internationale samenwerkingsprojecten passeerden de revue. Het expertisecentrum arm-hand organiseerde die avond een extra lezing voor het publiek. De uitwisseling van gedachten, ideeën en zienswijzen tussen de vele BB bezoekers onderling is uitbundig en inspirerend geweest.

De Bijzondere Bijzonder-prijs is dit jaar gewonnen door D. Vranken, M. Ban en B. Piskur met hun onderzoek getiteld “ Mijn boek ‘Ik ben …’ ”. Ook dit jaar nam een vertegenwoordiging van de cliëntenraad deel aan de jury.

Onderstaande foto’s geven een korte sfeerimpressie van de avond.

<toon alle berichten