Menu

Adelante kinderfysiotherapeut Ingrid Kempinski wint Fysio in Beeld Award 2018!

13 december 2018

Met een overweldigende meerderheid van stemmen heeft kinderfysiotherapeut Ingrid Kempinski de Fysio In Beeld-verkiezing gewonnen.

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een fysiotherapeut die volgens collega’s een bijzondere prestatie heeft geleverd op het gebied van vak- en/of praktijkinnovatie. Dit jaar brachten 1793 mensen hun stem uit. Maar liefst 1151 kozen voor Ingrid. De uitslag werd bekend gemaakt tijdens de Dag van Fysiotherapeut, op 8 december. Onder luid applaus nam Ingrid Kempinski haar prijs in ontvangst: een scholingscheque ter waarde van 500 euro.

Ingrid is voor deze award genomineerd door haar collega’s bij het ParaMedisch KinderCentrum Zuid in Sittard, waar zij naast Adelante Kind & Jeugd ook werkt. Ingrid is nu 30 jaar fysiotherapeut. Daarvan zet ze zich al 20 jaar in voor interprofessionele samenwerking, waarin de hulpvraag van het kind en zijn ouder centraal staat.

Iedereen die gestemd heeft op Ingrid: bedankt!

<toon alle berichten