Menu

Prijs van Verdienste voor pijnrevalidatie uitgereikt

1 november 2018

Op donderdag 25 oktober tijdens het symposium ‘Exposure in vivo’ (georganiseerd door het Expertisecentrum Pijn en Revalidatie van Adelante Zorggroep en de Universiteit van Maastricht werd ook voor het eerst de Prijs van Verdienste voor de pijnrevalidatie uitgereikt.

Dit is een tweejaarlijkse prijs, die het Expertisecentrum Pijn en Revalidatie uitreikt aan een persoon, die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van vernieuwing in de pijnrevalidatie. De prijs werd dit jaar uitgereikt aan Ilona Thomassen. Naast  haar rol als voorzitter van de patiëntenvereniging CRPS en de gezamenlijke patiëntenvereniging Pijnpatiënten naar één stem, vervult ze talloze rollen op het gebied van beleid en stimulering van onderzoek om de zorg voor patiënten met chronische pijn steeds beter te maken. Gefeliciteerd Ilona!

(van links naar rechts: Rob Smeets, Ilona Thomassen, Jeanine Verbunt)

<toon alle berichten